Hoe Totalflex werkt


Totalflex doet wat andere uitzendbureau's beloven. Wij zorgen dat mensen aan het werk gaan op de juiste plek. Daarmee helpen wij werkgevers en werknemers en bouwen we aan langdurige relaties. Totalflex snapt dat er niet alleen tussen 8.00 en 17.00 uur gewerkt wordt. In een 24-uurs economie zijn flexibiliteit, transparantie en snelheid belangrijke waarden.

Onze Accountsmanagers zijn persoonlijk betrokken en krijgen allemaal de ruimte om te ondernemen. Daardoor heeft elke klant en iedere uitzendkracht een eigen contactpersoon die altijd op de hoogte is van alle gemaakte afspraken, wensen en verwachtingen. Daardoor werkt Totalflex snel, flexibel en betrokken. 
 

Werkwijze


U heeft een vacature en die wilt u graag opvullen via Totalflex Uitzendbureau? In het intakegesprek bespreken we samen uw wensen en voorkeuren. Op basis van het gewenste profiel van de werknemer, type bedrijf, soort werkzaamheden en duur van de overeenkomst gaan we vervolgens kijken naar geschikte kandidaten.

Daarnaast dragen wij alle risico’s die verbonden aan personeel in loondienst. Een oplossing voor uw (tijdelijk) personeelsprobleem is meestal maatwerk. Hebben we niet meteen de geschikte kandidaat in ons bestand, dan gaan we verder zoeken in ons uitgebreide netwerk. We zoeken net zolang totdat u geholpen bent: een werknemer die bij u en uw bedrijf past. Dat is de kracht van Totalflex! 
 

Wij zijn de nieuwe generatie


Werken met Totalflex, is werken met de nieuwe generatie. Dit merk je direct aan onze energie en aan ons ondernemerschap. Wij houden van het maken van duidelijke afspraken, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Bovendien doen en denken wij graag tegelijk. En daarmee behalen wij mooie resultaten. Zo laat ons eigen succes zien wat de nieuwe generatie in haar mars heeft: 

Zekerheid

Totalflex staat voor zaken doen zonder zorgen.

Opdrachtgevers zijn bevrijd van alle verplichtingen en risico’s rond personeel . Daarbij garandeert Totalflex dat de inlenersaansprakelijkhied maximaal is afgedekt. Periodieke accountantsverklaringen en de verklaring van Stichting Vrijwaring Uitzendbrache (SVU) ondersteunen die garantie. Natuurlijk leeft Totalflex de regels van de toepasselijke CAO ('s) na. 

Werving & Selectie

Wil je graag op korte termijn een medewerker aannemen? Maar heb u geen mogelijkheden of tijd om deze zelf te zoeken?

Totalflex Uitzendbureau beschikt over een uitgebreid netwerk. Hierdoor weet hij de werkkracht die u zoekt waarschijnlijk al op zeer korte termijn te vinden. Neem contact op voor de mogelijkheden. 

Algemene voorwaarden TotalFlex B.V.

 

Algemene voorwaarden TotalFlex B.V.