Vind jou baan
Kom ons team versterken

parallax background

Opzoek


naar een nieuwe uitdaging


Totalflex brengt werkzoekenden en werkgevers bij elkaar. Door onze persoonlijke benadering en aandacht voor uw wensen vinden wij ook voor u de juiste werkplek.

Totalflex staat bekend om zijn eerlijke, open en snelle manier van werken. Onze hoog opgeleide medewerkers kennen de lokale en regionale arbeidsmarkt goed en weten waar zij vacatures kunnen verwachten. Die kennis vergroot jouw kansen op de arbeidsmarkt.

Procedure

Als je besluit om je bij Totalflex uitzendbureau als werkzoekende in te schrijven, voeren we een intakegesprek met je. Dat doen we bij ons op kantoor. Als je contact met ons opneemt, kunnen wij voor dat gesprek een afspraak maken.

Tijdens het intakegesprek krijgen we een goed beeld van jouw kwaliteiten, achtergrond, werkervaring en interesses. Hoe meer wij van jou weten, hoe beter we in staat zijn jou te helpen bij het vinden van een baan.


Solliciteren doe je op vacatures waarbij je een goed gevoel hebt: je wilt die baan graag hebben, je voldoet aan de eisen die worden gesteld, je weet dat je de baan aankunt en je ziet jezelf al helemaal goed presteren in die functie. Solliciteren vraagt om kritisch te kijken: naar de vacature, maar ook naar jezelf. Door kritisch naar jezelf te kijken, voorkom je onnodige teleurstellingen. De vacatures verschijnen op onze website.


Als je uitgenodigd wordt voor een gesprek bij het bedrijf, is het zaak om je goed voor te bereiden. Dat vergroot jouw kans op de baan enorm. Hieronder hebben we tips voor je die je helpen bij die voorbereiding. Zenuwachtig tijdens het sollicitatiegesprek? Rustig blijven doorademen, eventueel een slokje water nemen. Een gezonde dosis spanning is altijd goed!

TotalFlex in cijfers


28

Gemiddelde leeftijd

23x

Best managed company